Tjänster

Hur vi arbetar

Vi arbetar både inom den privata och offentliga sektorn.

Vi garanterar framgången i våra projekt genom att etablera ett tillförlitligt och respektfullt förhållande med våra kunder, anställda och partners. Vi utför de flesta av våra jobb själva med undantag för uppgifter vi dedikerar till specialiserade underleverantörer bland våra betrodda partner. Samtidigt som vi utför våra uppgifter strävar vi efter att maximera miljöåtgärder som leder till materiela- och kostnadsbesparingar. Som ett exempel kommer vi alltid erbjuda att reparera, istället för att bygga om det som inte är nödvändigt - det kommer att spara pengar och bidra till miljövården.


Exemplen på våra senaste projekt presenteras i menyn “Våra Projekt”.


Planering och åtgärder

Planering är allt! Och vi tar det på allvar!

Vi börjar med en noggrann undersökning av webbplatsen och kundens krav på jobbet för att uppskatta arbets- och materialvolymen. Efter det här steget diskuterar vi budgeten för projektet för att ge det bästa erbjudandet till vår kund. Vi betraktar alla behov och krav från början för att uppnå det mest lämpliga resultatet vad gäller kostnad och prestanda för vår kund. Vi tar också hänsyn till effekterna av vårt arbete, alla som kan påverkas av våra aktiviteter under projektet och miljöhinderna i jobbet. Om det behövs kommer vi att diskutera vidare åtgärder med grannarna för att förhindra eventuella besvär från vår sida.

Efter det överenskomna avtalet om tiderna, materialet och budgeten utför vi vår uppgift tills vi avslutar jobbet. Under projektet hålls alla arbetsområden rena och med minimal störning i omgivningen.


Kvalitet, vad betyder det för oss?

Kvalitet for Fire Mountain AB betyder:

  • Ett felfritt resultat
  • Gör det rätt med en gång
  • Tiden är dyrbar
  • Ständig förbättring till förmån för kunden

Inspektion före arbetet

Vi börjar vår service med en gratis inspektion på plats. Det är möjligt att projektet kan beräknas via e-post med hjälp av bilder, ritningar och check- lista via ett formulär vi tillhandahåller dig, men för de flesta projekt besöker vi platsen själva.

Vi skickar ett erbjudande via e-post med specifikationer för jobbet och priset. Erbjudandet innehåller uppgifter om tider, garantier och ansvar för Fire Mountain AB och kunden.

Vi rekommenderar att du bokar oss i förväg: Kontakt

Tjänster vi tillhandahåller

Våra tjänster bygger på hållbara principer och omfattar följande områden.

Solenergi

Vi säljer och installerar solenergisystem för vilken storlek som helst.

Läs mer

Konstruktion

Allt inom byggandet. Små och stora projekt är välkomna.

Läs mer

Tung utrustning

Grävmaskiner, hissar och byggnadsplattformar. Till salu och uthyrning.

Läs mer