Om Oss

Fire Mountain AB härstammar i vackra Halmstad med sin inspirerande natur och episka historia. Ett bra läge och innovativ anda skapar fantastiska förutsättningar för samarbete inom regionen, samt andra delar av Sverige och dess grannar. Stadens entreprenörsanda ger oss en fantastisk grund för utveckling och de hantverk som vi levererar till våra kunder. Vi strävar till samhällets fördel genom att ge kvalitet till våra kunder enligt alla regelverk och standarder inom branchen. Med år av erfarenhet i vårt jobb och bakgrund av universitetsutbildning tillämpar vi vår kunskap för att nå det bästa resultatet i alla våra projekt.

Vårt uppdrag
Att tillhandahålla hållbara byggnadslösningar, att hitta de bästa alternativen för lokalsamhället, samt kombinera traditionella värderingar och innovation.

Vår filosofi
Alla vägar leder hem ... Ta hand om land, människor och natur.
Vi tror att livet ges till alla för att upptäcka sin egen potential som ger en inblick i oss själva och naturen omkring oss. För att uppnå framgång i livet strävar vi efter att harmonisera alla aspekter av vårt liv: arbete och vila, nöje och motgång.